El Pis Pilot ja es troba en fase final

Tal i com us hem anat documentant en aquests dos darrers cursos sobre el projecte de la realització d’un pis pilot per fer instal.lacions reals de llum, ICT, calefacció, domòtica, videovigilància i alarmes, us ensenyem com està quedant, i us convidem a que vingueu a visitar-lo per explicar-vos in situ  en que consestiran les.pràctiques que es faran mentre acabem de fer el muntatge.

Us deixo unes fotos recents perque li feu una ullada.

IMG_20150423_165036 IMG_20150423_164201 IMG_20150423_164130

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>