El cicle de Calor signará un nou conveni Dual

El cicle d’instal·lacions de producció de calor, signarà la setmana que ve un nou conveni amb la empresa Zelsius&Kelvin S.L. per formar alumnes en format Dual.

Zelsius&Kelvin S.L.

Una empresa experta en sistemes de Climatització i Protecció Solar, amb més de de 15 anys d’experiència en aplicacions d’àmbit residencial com en canal contract (Oficines, hotels, clíniques …).

El seu principal objectiu és aconseguir el màxim confort i per a això treballen amb les millors marques.

 

logo

Genuino Day 2016

El nostre institut va participar en la 1ª edició del GenuinoDay Barcelona, el divendres dia 1 d’abril del 2016.

Com molts de vosaltres sabreu, el Genuino (fins fa molt poc Arduino) és una plataforma electrònica oberta per a la creació de prototips. Doncs anualment es celebra el seu dia, en un esdeveniment internacional que uneix als aficionats i interessats en el món del Genuino, compartint projectes, experiències i coneixement.

Cabecera web

I nosaltres no podíem deixar de participar-hi! La professora Mercedes García va fer la proposta per a colaborar-hi a direcció, que va recolçar el projecte des del primer moment.

L’organització de l’esdeveniment també comptava amb dos professors més: Encarna García de l’INS Rovira-Forns (Sta. Perpètua de Mogoda) i Herminio Martínez de l’EUETIB (UPC, Barcelona). Tots tres organitzadors som professors de diferents nivells educatius de l’àmbit de la tecnologia i l’electrònica, fet que pensem molt interessant per tal d’enriquir-nos mútuament.

Com a col·laboradors del Genuino Day tenim a la Universitat Politècnica de Catalunya i a L’INS Anna Gironella de Mundet. Tornem a agraïr-los la participació i el suport!

Com a suport d’aula durant la realització dels tallers que es van realitzar, van participar dos alumnes del nostre institut, del cicle de Manteniment Electromecànic: l’Andrés Carpena i el Pedro Ortiz. També hi va participar la Rebeca López, estudiant de l’EUETIB. Gràcies a tots ells per la seva ajuda!

En aquesta primera edició, es van fer dos tallers: un d’iniciació a Genuino i un d’avançat, i pensem que els alumnes van sortir molt contents:

IMG_20160401_184828

20160402084246

També es fan fer demostracions d’alguns projectes fets amb Genuino:

IMG_20160401_190044

Ah! I també ens van visitar el Santi Ventura i la Marta Buenaventura! Us deixem unes fotos que ho demostren! ;P

20160402084247 copy

20160402084216 copy

Gràcies de nou a tots els qui heu fet possible aquesta primera edició del GenuinoDay 2016 a Barcelona! Esperem aprendre molt i millorar-la de cara al proper any! :)

Jornades tècniques 2016

Com legalitzar una instal·lació industrial.

80 Legalitzar Instal·lació industrial

Legalitzar Inst industrial 2

Ponent Rafael Ojeda Martínez

Fabricació assitida en mecatrònica

Jordi Molero Autodesk

Simulacio autodesk

Ponent:  Jordi Molero de Autodesk

Rodaments i retens

OIL SEALS NAKI Jose Antonio Santiño

Oil Seals NAK 2

Ponent: Jose Antonio Santiño de OIL SEALS NAK

Eficiència energètica

Eficiencia energètica 1

Guillem Muñoz Carbonell

Ponent: Guillem Muñoz Carbonell de Saltoki

 Dimasol

Dimasol

Ponent: Sergio Garrido

Inelsa Zener

Inelsa Zener

 

Visita i Ponents:

David Ballesteros i Nicolas Rivet

Aszende

Aszende

Ponent: Jordi Molinos

OPAC

Opac

Ponent: Domingo Bermudez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIMULADOR ELÈCTRIC PER A CAMBRES FRIGORÍFIQUES.

Us presentem un simulador elèctric per a cambres frigorífiques  amb aquesta maleta podrem realitzar esquemes elèctrics in-situ i demostrar el funcionament dels esquemes elèctrics de maniobra per a cambres frigorífiques al mateix temps que s’explica a pissarra.

20150311_172906

El conjunt va començar a funcionar al 2013, però vam trobar problemes de disseny que poc a poc anem solucionant, actualment està a punt de tornar a ser operativa .

El sistema pot simular:  Continua llegint